keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Näyttely- ja agilitykuulumisia



Viime viikonloppuna hypättiin laivaan ja tehtiin pikavisiitti Tallinnaan, Eestin Voittaja -näyttelyyn. Tuomarina whippeteillä oli Helina Simberg (EST).



Arvostelu vapaasti käännettynä kuului näin: "Erinomainen tyyppi, hyvä koko. Sopiva luusto. Kaunis pää, alaleuka voisi olla vahvempi. Kaunis pitkä kaula. Hyvä ylälinja. Oikein hyvä rintakehä. Liikkuu hyvin."

ERI2 PN2 SA JUN-SERT




PN1 ROP Born to Charm Leonor, PN2 meidän Tampsi! :D

 


Välirapsutuksia hakemassa ennen paras narttu -kehää.

Eilen käytiin taas agiliitelemässä, kuten myös viikko sitten tiistaina, mutta silloin en tainnut muistaa raapustella treeneistä mitään. No, edellisellä kerralla uutena esteenä tuli muuri, eilen sitten pituus. Aluksi muistuteltiin mieleen puomia, ja se meni tällä kertaa jo varsin vauhdikkaasti. Nyt pitää ottaa tehokuuri kontaktipysäytyksen treenailua kotona, että saadaan se menemään alusta asti oikein. Rengasta harjoiteltiin myös, sitä ollaankin treenailtu jo parina kertana, ja se sujuu ihan hyvin. Tosin juuri kun Taimi teki oikein huippusuorituksen renkaalla, irtosikin jopa vähän, niin seuraavalla kerralla se sujahtikin silakkana ihan väärästä välistä. :D Sitä se ei olekaan ennen tehnyt. Uutena asiana eilen tuli pituus, jota tehtiin kahdella palasella. Hyvinhän se loikka senkin yli sujui. Pituuteen yhdistettiin myös tavallinen hyppy perään, ja pienten navigointiongelmien jälkeen Taimi löysikin tiensä hienosti myös toisen esteen yli targetin luo. Näin lyhyen kokemuksen perusteella näen jo, että koira on aika kovasti minussa kiinni (mutta ei silti tajua vielä seurata aina käsiohjaustakaan, mutta se on taas toinen juttu se), joten irtoamista pitää harjoitella paljon. Onneksi yksi ohjaajistamme on vannoutunut targetin käyttäjä, joten palkkausta namialustalta tulee kyllä käytettyä ahkerasti.

Tavoite ennen seuraavaa treeniä: Treenata kontaktilla pysymistä ja lähtöä vasta luvalla. Paljon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti