tiistai 19. toukokuuta 2015

Hienosti!

Kolmannet agitreenit takana ja Taimi on edelleen erittäin pätevä pieni agikoiran alku. :)

Tänään uutena esteenä otettiin puomi. Taimi oli ensin erittäin varuillaan, seurasi kyllä namikättä puomille, mutta vilkuili alas sen näköisenä, että saattaisi loikata hetkellä millä hyvänsä. Hurjalla tsemppaamisella ja namituksella selvittiin toiseen päähän, ja toinen kerta oli jo helpompi. Välissä tehtiin vähän muuta ja palattiin sitten uudelleen puomille. Kaksi pientä hernettä Taimin päässä olivat selvästi kohdanneet, sillä nyt se hölkötteli puomin päästä päähän kuin olisi aina tehnyt niin. Taimi selkeästi tarvitsee pienen tuumaustauon ja hetken aikaa sulatella omaksuakseen asioita.

Hyppyäkin otettiin, ja tällä kertaa vuorossa oli kaksi peräkkäistä hyppyä niin, että jälkimmäinen oli ensimmäiseen nähden kohtisuorassa. Pari ensimmäistä kertaa menivät vähän niin ja näin, mutta kun tajusin itse korjata ohjaustani ja otin palkkaamiseen käyttöön lelun, löytyi linja mainiosti. Olen vähän arastellut palkata Taimia lelulla, sillä kun on usein tapana napata lelu suuhun ja lähteä hurjalle kunniakierrokselle. Nyt se kuitenkin nappasi lelun suuhun, vähän jopa käveli minua vastaan ja tarjosi lelua minulle, eli halusikin leikkiä karkuun kirmaamisen sijaan. Hieno pieni!

Loppuun otettiin taas pari kokeilua renkaalla. Taimi on hienosti tähän asti aina tajunnut sukeltaa suoraan oikeasta välistä, eikä yritäkään tulla sivusta tai alta. Toki olen kädellä vielä melko voimakkaasti ohjannut / vetänyt sitä renkaan läpi, mutta hyvä näin! Olen erittäin tyytyväinen Taimin tähän astiseen kehitykseen.

Kepeissä päädyin nyt lopulta siihen, että opettelemme ne 2x2-tyylillä. Tähän saamme ulkopuolista apua, eli aivan yksin en lähde sähläämään. Tästä lisää myöhemmin, kunhan kuviot selkiytyvät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti