sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Loppukesän näyttelykuulumisia

Kylläpä sitä ollaankin oltu laiskoja blogin suhteen. Tuttu linja pitää siis. :D Tällä hetkellä ollaan agilitysta tauolla, kesäkausi loppui ja talvikauden alkuun on muutama viikko. Saisinkohan otettua itseäni niskasta kiinni niin, että talvikauden alkaessa saisin kirjoitettua joka treenin jälkeen raportin tänne? Kesäkaudenkin treeneistä on raportteja olemassa, en vain ole saanut niitä vielä kasattua. Täytyy koittaa tehdä jokin kooste ennen kuin talvikausi alkaa.

Palataan kuitenkin hetkeksi näyttelyiden pariin, meillä on ollut tässä pienimuotoinen putki niiden suhteen meneillään. Tulokset näyttävät tältä:

30.8. Janakkala
Tuomari Tapio Eerola


Kuva: Sinikka Morander

"Oikea tyyppi ja mittasuhteet. Kaunis pää. Silmät, korvat ja purenta ok. Oikea rintakehän leveys, syvyys ja pituus. Hieman pystyt olkavarret. Erinomaiset takakulmaukset. Epävakaat etuliikkeet. Oikea ylälinja seistessä ja liikkeessä. Keskipitkät askeleet."

ERI/2 SA PN4 varaSERT

6.9. Tampere
Tuomari Steven H Seymour, UK



"Elegant feminine bitch in lovely condition. Good eye expression. A little weak in underjaw. Excellent ribcage. Lovely underline. Nicely balanced topline and good strong loin. A little weak in rear, lovely profile gait, keeps good topline and tailcarriage."

ERI1/ SA PN3 SERT

12.9. Porvoo
Tuomari Rainer Vuorinen



"Viehättävä nuori koira. Erinomaiset mittasuhteet. Peittää riittävästi maata. Hyvä pää, silmät ja korvat. Keskipitkä kaula. Lyhyt, tiivis lanneosa. Hienot käpälät. Hyvät liikkeet."

ERI/2 SA PN3 varaSERT

Eipä siis lainkaan hullummin, alkoi meillekin vihdoin niitä SA:ta tippua. :) Sertitilikin tuli avattua komeasti Tampereella Kauppi Kekreillä. Syksylle ei olekaan niin kovasti näyttelyitä suunnitteilla, ajateltiin käydä enää 3.10. Tuulos ja sen jälkeen Messari. Mahdollisesti molemmat päivät, mikäli omistaja raaskii molempiin ilmoittaa. :D Mutta kerrankos sitä, junnuikäisenä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti